Társkereső ingyen

jegyezz meg

Ingyen megismerhető társkeresők

A szolgáltatás megfelelő színvonalú fenntartása és a piacvezető új regisztrációk száma érdekében néhány extra VIP funkció havonta mindössze párszáz Forintért érhető el, de a VIP+ előfizetőkkel ingyenesen ismerkedhetsz, nekik bárki, bármikor, bármennyit írhat.

Néhány ingyen megismerhető társkeresőt láthatsz ezen az oldalon, de hogy megismerkedhess velük, készítsd el adatlapodat!

Regisztrálj most, ingyenes és semmilyen kötelezettséggel nem jár!


Párkereső hölgyek

Ingyen megismerhető társkereső hölgyek:

Gyöngyi
57 éves
Budapest

Egy olyan kapcsolatot keresek, ahol nyugodtak, kiegyensúlyozottak a mindennapok, meg tudjak bízni benne, és szeressek vele lenni. Ápoltság nagyon fontos !!!! Ehhez vagyok hozzá szokva, ennél alább nem adom. A hazudozást nem tolerálom, így csak egyszer lehet velem eljátszani...
Gabriella
58 éves
Székesfehérvár

Szenzibilis alkatú, az élet minden területén kerülöm a felszínességet. Családommal rendezett, közeli kapcsolatot ápolok. A hivatásomban perfekcionizmusra törekszem, közgazdász végzettséggel, gazdasági szakemberként dolgozom. A magánéletemben azonban nőiességemet szeretném megélni leendő párom...
Ágnes
44 éves
Kisvárda

Szerethető és szeretni tudó nő vagyok. Magamra és környezetemre egyarànt igényes. Szeretem a vidám embereket, mert az élet mosolyogva szebb.
Gabriella
55 éves
Miskolc

Üdvözöllek! Azt gondolom az adatlapból derülnek ki dolgok, ha többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot! Sok szerencsét!
Szilvia
43 éves
Zalaegerszeg

Kisfiammal élek, aki a legfontosabb és legszebb dolog az életemben. Olyan kapcsolatot keresek, ahol jelen van az őszinteség, tisztelet, megbecsülés, emberi hangnemben vagyunk képesek értelmesen kommunikálni. Hazugok, álszentek, paranoiások kíméljenek!
Vali
50 éves
Kecskemét

Alapvetően életvidám, nyitott, barátságos ember vagyok, aki szereti jól érezni magát a világban (nem mindig sikerül, de próbálkozom :-). Normális értékrenddel rendelkezem, fontosnak tartom az egymás iránti tiszteletet,...
Szilvia
43 éves
Budapest

Pár dolog magamról teljesség igénye nélkül: szeretem a természetet, az állatokat, különösen a kutyákat. Szeretem a jó társaságot, a kellemes beszélgetéseket, a humort. Szeretek utazni, kirándulni, imádom a Balatont. Érdekelnek a világban történő események.
Marika
61 éves
Csömör

61 éves özvegy vagyok. Általában vidám és pozitív a személyiségem. Aktív vagyok, szeretek kertészkedni, utazni, eljárni, de egyedül nem jó. Társat keresek.
Éva
49 éves
Encs

Komoly , tartós kapcsolatot keresek,nem feltétlenül összeköltözőset,de ha az lesz belőle az se baj...
Timi
46 éves
Zalaegerszeg

Hosszútávú kapcsolatot keresek. Fontos számomra az őszinteség, tolerancia. Kiegyensúlyozott kapcsolatot keresők előnyben.


Párkereső urak

Ingyen megismerhető társkereső urak:

Gábor
37 éves
Bátonyterenye

Sziasztok!Ide most regényt kellene írnom de inkább egy két dolgot fogok. Alkalmazkodó,kitartó,hűséges. Viszont ebből a leírtakból még nem derül ki milyen is vagyok valójában!Ha érdekellek akkor írj rám vagy jelezd valamilyen formában és vegyük fel a kapcsolatot ha gondolod.Aztán meglátjuk mi le...
Alex
34 éves
Budapest

Szívesen beszélgetnék , ismerkednék. Szeretek utazni és finomakat enni ;) Amennyiben szimpatikusnak találsz írj és beszélgessünk.
Zoli
46 éves
Budapest

Egy átlag ember vagyok akinek fontos az őszinteség és a tisztesség.Eme két dolog sajnos hiányzik az emberek nagyrésézéből.Sajnálatos módon a pasik nagy része a farkával gondolkodik és nagyban rontják azon tisztességes keresgélők esélyét akit komoly és őszinte kapcsolatot keresnek.Én büszke vagyo...
István
65 éves
Kecskemét

Özvegy ember lévén, felismerem felmosót, a fakanalat, a porszívót! Nem Izaurát keresem! Szerető és szerethető páromat! Hölgyek, aki 10, vagy 15 éve regisztrált, cseréljen már fotót! Gondolom, azóta rajtuk is múlt az idő.
József :)
55 éves
Szigetszentmiklós

Nos tedd azt mi számodra jó ,ettől leszel az aki:) legyél vidám ,és laza ,célra törő a többi jön magától, Új dolgok új lehetőségek. :) J.
Miklós
29 éves
Budapest

helló szeretek olvasni fantasy és scifit mellete még a Dan Millman a békés harcos könyv sorozatot szeretem, sokat sportolok szeretek mozogni de a pihenést sem szoktam meg vetni magamtól.
Sándor
46 éves
Albertirsa

Komoly kapcsolat reményében regisztráltam az oldalra. Köszönöm, hogy megtekintetted az adatlapomat.
György
73 éves
Szentendre

Nyugdijas, de aktiv dolgozó vagyok Budára járok napi szinten kis cégem vezetem. Kertes házban lakom egyedül. A vizpart fontos volt és most is az életemben.
Sándor
61 éves
Budapest

Szeretem a természetet, állatokat, kirándulást, zenét, főleg az élő koncertet. Nagy utazások, tengerek, pálmafák, nem vonzanak. (már)Inkább a belföldi wellness hétvégék...Komoly hosszútávú kapcsolatot szeretnék. Egyszerű dolgozó férfi vagyok, rendezett anyagiakkal. Többit élőben...:) (Hölgyeim, h...
Richárd Gábor
41 éves
Bábonymegyer

Szeretek utazgatni,wellneszezni,filmet nézni,túráznizenét halgatni,szzeretek szeretni és még sok mi den mást is.


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Elég sokáig húztam a dolog, mire sikerült ide leülnöm, hogy megírjam a mi történetünket. Mi ezen az oldalon ismerkedtünk össze 2008 év elején.

tovább


társkereső sikertörténet

A párommal 2015 január végén ismerkedtünk meg az oldalukon. Ő aznap regisztrált, meglátott és csak nekem írt egy kedves üzenetet. Én már lassan 2 éve regisztrálva voltam, de alig néztem fel az oldalra, ha néha fel is néztem, csak olyan üzeneteket kaptam, amik nem fogtak meg, így senkinek nem válaszo...

tovább


társkereső sikertörténet

2017 januárja volt az az idő, ami megváltoztatta az életemet. Fél éve véget ért az előző kapcsolatom, de valahogy nem tudtam zöld ágra vergődni. Többször is próbáltam az évek folyamán különféle "barátkozós" vagy társkereső oldalakat, sikertelenül.

tovább
Copyright 2003-2020. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://ww.parom.hu/tarskereso/ingyenes
Nyomtatás dátuma: 2020-11-25 15:22:08